<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп має намір ініціювати збільшення оборонних бюджетів країн НАТО, - The Telegraph  Коли в Україну надійде більшість обіцяної зброї від союзників  Як працюватимуть банки 6 та 8 травня  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогноз  В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозки  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Українівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
24.11.2022 864

Дощі, сніг та ожеледиця на дорогах: прогноз погоди в Україні на четвер, 24 листопада

Погода сьогодні буде хмарною.

Четвер, 24 листопада, в Україні буде переважно дощовим, через туман, ожеледь та ожеледицю на дорогах у більшості регіонів оголошено І рівень небезпечності, жовтий. Пише ТСН. 

Про це повідомляє Український гідрометеорологічний центр.

Так, за прогнозами синоптиків, 24 листопада в країні, крім сходу та південного сходу, очікується дощ, вранці в західних і північних областях мокрий сніг та дощ, ожеледь, на дорогах ожеледиця, подекуди налипання мокрого снігу. Вітер східний з переходом у західних областях на північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі від 1° тепла до 4° морозу, вдень 0-5° тепла, на півдні країни вночі 3-8° тепла, вдень 8-13°, в Криму до 17°.

У Києві 24 листопада вранці ітиме мокрий сніг та дощ, ожеледь, на дорогах ожеледиця, подекуди налипання мокрого снігу, вдень переважно дощ. Вітер східний, 7-12 м/с. Температура вночі 1-3° морозу, вдень 2-4° тепла.

Нагадаємо, раніше народний синоптик Стас Щедрін розповів, якою в Україні буде зима та які зимові місяці принесуть найбільше холоду та морозів. Інший народний синоптик Володимир Деркач натомість повідомляв, що перший місяць зими буде мінливим - похолодання чергуватиметься з відлигами.

Оценка материала:

5.00 / 1
Дощі, сніг та ожеледиця на дорогах: прогноз погоди в Україні на четвер, 24 листопада 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
24.11.2022 864
Еще материалы раздела «Суспільство»