<
НОВИНИ ДНЯ: Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  Паска, панетоне, коломба: головні відмінності великодньої випічки  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацює  Рецепт легендарної паски від Дарії Цвєк: це щось неперевершене  В Україні утримається суха погода, вдень до +23°  РФ не запрошена на саміт миру, але процес без неї немислимий – заява Швейцаріївсі новини дня
Політика
Україна
25.11.2022 410

Британська розвідка назвала ділянки фронту, куди направили вибитих із Херсона десантників

За останні два тижні Росія, ймовірно, перекинула основні підрозділи ПДВ на Донецький та Луганський фронти на Донбасі. Їх, як і раніше, використовуватимуть на особливо небезпечних ділянках.

_viyskovi_tank_donetsk_gettyimages_1239118019_2_650x410_25.11.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Міністерство оборони Великобританії у Twitter.

Як зазначається у зведенні, з вересня по жовтень більшість сильно ослаблених частин ВДВ була спрямована на оборону території, що утримувалася Росією на захід від річки Дніпро в Херсонській області.

За даними британської розвідки, деякі підрозділи ПДВ, ймовірно, були посилені мобілізованими резервістами. "Хоча цей погано навчений персонал послабить імовірно елітний потенціал ВДВ, Росія, ймовірно, як і раніше, буде спрямовувати ці підрозділи в сектори, які вважаються особливо важливими", - йдеться в повідомленні.

Потенційні оперативні завдання ВДВ включають підтримку оборони району Кремінна-Сватове у Луганнській області або посилення наступальних операцій проти міста Бахмут Донецької області, зазначають у Міноборони Британії.

Нагадаємо, за даними британської розвідки, після відступу з Херсона російські війська зміцнюються на нових рубежах ближче до Криму. У Генічеську перебуватиме новий штаб окупантів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Британська розвідка назвала ділянки фронту, куди направили вибитих із Херсона десантників 5.00 5 2
Політика / Україна
25.11.2022 410
Еще материалы раздела «Україна»