<
НОВИНИ ДНЯ: Російські кораблі створюють загрозу в Балтійському морі — очільник МЗС Швеції  Рецепт ніжного "Наполеону" з вишнею  Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят  Дощі чи сонце? Синоптики розповіли, якої погоди чекати в Україні на Великдень  США хочуть дати фінансову допомогу Україні в кредит, але його можуть списати  Приготування домашньої ковбаси зі свинини до Великодня: смакота на святковий стіл  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не станевсі новини дня
Політика
Україна
25.11.2022 421

Кулеба про мирні переговори: дії Росії роблять саму ідею абсурдною

Росія своїми діями відкидає можливість мирних переговорів. Подібні закиди Кремль використовує як димову завісу, щоб продовжити атаки.

dscf6187_id85789_1300x867__1__1_650x410_25.11.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на міністра закордонних справ Дмитра Кулебу у коментарі для японського видання NHK.

“Дії Росії роблять саму ідею мирних переговорів абсурдною. Російські чиновники просто використовують заяви про нібито готовність до переговорів як димову завісу, щоб продовжувати агресію і терор", - заявив міністр.

Кулеба підкреслив, що Україна продовжить боротьбу, аби звільнити свої території від російської окупації.

"Україна продовжить звільняти свою землю, рятувати людей від російських злочинів, тортур, страждання та нестерпних умов життя", - додав очільник МЗС.

Нагадаємо, секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що після чергових ракетних ударів не може йти мова про мирні переговори з Росією.

Оценка материала:

5.00 / 2
Кулеба про мирні переговори: дії Росії роблять саму ідею абсурдною 5.00 5 2
Політика / Україна
25.11.2022 421
Еще материалы раздела «Україна»