НОВИНИ ДНЯ: Перереєстрація авто в Україні: скільки коштує послуга  В Україні різко зміниться погода: синоптикиня попереджає про заморозки та похолодання  В ООН шокували кількістю постраждалих в Україні від російських атак у березні  СБУ розкрила особливість своїх морських дронів  Таємнича далекобійна зброя України: чим луплять по території РФ — огляд  Заморозки та дощі: до України суне циклон  Байден не вірить, що напад Ірану на Ізраїль переросте у ширшу війну – Кірбівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
25.11.2022 728

Волога погода в Україні триватиме: прогноз на п'ятницю, 25 листопада

Погода буде хмарною.

П'ятниця, 25 листопада, в Україні буде вологою. Пише ТСН. 

Про це повідомляє Український гідрометеорологічний центр.

Так, за прогнозами синоптиків, 25 листопада у центральних, південних, більшості північних областей, на Закарпатті та Прикарпатті дощ, вночі на Чернігівщині, Сумщині та в Карпатах з мокрим снігом, на решті території без істотних опадів. Вночі та вранці у північних, центральних та південних областях туман, у західних та північних областях на дорогах місцями ожеледиця.

Вітер на Правобережжі північно-західний, на решті території переважно північно-східний, 5-10 м/с. Температура у західних, північних та Вінницькій областях протягом доби від 2° морозу до 3° тепла, на решті території вночі 1-6° тепла, у східних областях місцями 0-2° морозу, вдень 4-9° тепла, в Криму 10-15°.

У Києві 25 листопада вночі та вранці без істотних опадів, туман, вдень дощ. Вітер північний, 5-10 м/с. Температура вночі та вдень 0-3° тепла.

Як прогнозує Наталія Діденко, у п'ятницю температура повітря в Україні суттєво не зміниться. Волога погода триватиме, періодично - невеликий дощ та мокрий сніг, залежно від температури повітря. Східні області втримаються від опадів завтра.

У Києві 25 листопада пройде дощ, можливо іноді з мокрим снігом.

Нагадаємо, раніше народний синоптик Стас Щедрін розповів, якою в Україні буде зима та які зимові місяці принесуть найбільше холоду та морозів. Інший народний синоптик Володимир Деркач натомість повідомляв, що перший місяць зими буде мінливим - похолодання чергуватиметься з відлигами.

Оценка материала:

5.00 / 2
Волога погода в Україні триватиме: прогноз на п'ятницю, 25 листопада 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
25.11.2022 728
Еще материалы раздела «Суспільство»