<
НОВИНИ ДНЯ: Спека чи зливи: що чекати від літа-2024   Командувач Нацгвардії: для окупації Харкова ворогу потрібні роки  Корисна і соковита шаурма: як приготувати смачний перекус вдома  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Нафтопереробка в РФ впала до майже річного мінімуму через дронові атаки, - Bloomberg  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Політика
Світ
25.11.2022 679

Кремль відкрито шантажує Україну: "Виконайте наші вимоги - і страждання мирного населення зупинимо"

Раніше у Кремлі визнали, що відсутність світла й тепла в багатьох районах України - це наслідки дій київської влади, яка відмовляється від переговорів.

905c3c69d8cde9c3c06618dfd02c980a_25.11.22

Прессекретар президента Росії Дмитро Пєсков відкрито заявив, що Україна повинна виконати вимоги Росії, щоб "вивести ситуацію в нормальне русло". Пише ТСН. 

Про це пише російське пропагандистське видання "РИА Новости".

"Керівництво України має всі можливості, щоб вивести ситуацію в нормальне русло, має всі можливості врегулювати ситуацію, виконати вимоги Російської Федерації і зупинити, таким чином, усі можливі страждання мирного населення".

Раніше у Кремлі визнали, що відсутність світла і тепла в багатьох районах України - це "наслідки дій київської влади, яка відмовляється від переговорів".

Зазначимо, Кремль спеціально не називає конкретні цілі, які він переслідує у війні проти України, щоб заплутати країни Заходу, але замість цього спантеличує своїх пропагандистів.

Нагадаємо, що Рівненська, Південноукраїнська та Хмельницька АЕС призупинили роботу через ракетні обстріли РФ. Через ракетний тероризм Росії була зупинена робота одного з чотирьох енергоблоків Рівненської АЕС - електростанція втратила підключення до однієї з ліній електропередач напругою 750 кВ. Внаслідок цього АЕС знизила потужність, а один із чотирьох її блоків автоматично відключився.

Оценка материала:

5.00 / 2
Кремль відкрито шантажує Україну: "Виконайте наші вимоги - і страждання мирного населення зупинимо" 5.00 5 2
Політика / Світ
25.11.2022 679
Еще материалы раздела «Світ»