НОВИНИ ДНЯ: У Міноборони роз'яснили оновлений процес мобілізації згідно з новим законопроєктом  Нові акцизні ставки на сигарети в євро є важливою євроінтеграційною вимогою, - експерт  Україну знову накриє дощ і сильний вітер: прогноз погоди на 29 березня  Експерт пояснив, чому ЗСУ важливо бити по аеродромах РФ на окупованих територіях  Наступ Росії: генерал Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України  Заява Макрона про відправку військ в Україну розлютила чиновників Вашингтона, - Вloomberg  В Києві очікуються сильні пориви вітру: містянам дали важливі порадивсі новини дня
Політика
Світ
26.11.2022 553

Все більше сімей мобілізованих росіян готові виходити на протести, - британська розвідка

Сім'ї російських мобілізованих все більше готові виходити на протести проти умов, у яких служать їхні родичі.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на зведення британської розвідки.

Розвідники зазначають, що мобілізовані росіяни на фронті в Україні стикаються з проблемами. Зокрема, через погане забезпечення, підготовку та нерівні права. Крім того, деякі мобілізовані росіяни мають серйозні хронічні захворювання.

Також, за даними розвідки, мобілізовані підрозділи зазнають серйозних втрат. Ймовірно, велика кількість новобранців загинула чи отримала поранення під час копання окопів та траншей під артилерійським обстрілом навколо міста Сватове у Луганській області.

Також мобілізованих кидають на поле бою під час лобових штурмів добре укріплених українських смуг оборони навколо міста Бахмут.

У Британії вважають, що такі умови змусять росіян виходити на протести.

"Кремль, ймовірно, буде стурбований тим, що все більше сімей резервістів готові ризикувати арештом, протестуючи проти умов, у яких служать їхні родичі", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, за даними Генштабу, Росія перекидає війська, серед яких і мобілізовані, на схід України.

Оценка материала:

5.00 / 2
Все більше сімей мобілізованих росіян готові виходити на протести, - британська розвідка 5.00 5 2
Політика / Світ
26.11.2022 553
Еще материалы раздела «Світ»