НОВИНИ ДНЯ: Теплий картопляний салат: оригінальний рецепт на чотири порції  Коли Страсний тиждень 2024 року: що можна і не можна робити перед Великоднем, традиції кожного дня  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  Салат із сиром, яблуками та горіхами: швидкий рецепт  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Мобілізація в Україні: кого з жінок можуть призвати за новим закономвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
26.11.2022 669

Мокрий сніг та невеликий мороз: прогноз погоди на 26 листопада

26 листопада, у частині областей нашої країни очікується мокрий сніг та місцями дощ. При цьому прогнозується невеликий мороз.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Укргідрометцентр у Facebook.

Погода в Україні

26 листопада на більшості території України хмарно, можливий мокрий сніг та дощ, лише у східних та північно-західних областях без істотних опадів.

На заході вночі та вранці туман, на півночі подекуди налипання мокрого снігу. Також у цих регіонах очікується ожеледиця на дорогах. Вітер північно-західний, на Лівобережжі східний, 5-10 м/с.

Стовпчики термометрів завтра покажуть протягом доби від -3 до +2 градусів. У південних та східних областях до +1 +6 градусів.

Погода в Києві

26 листопада у столиці та Київській області мокрий сніг, а місцями можливий дощ. Синоптики попереджають про ожеледицю та налипання мокрого снігу на дорогах. Вітер північно-західний зі швидкістю 5-10 м/с.

Температура повітря у Києві протягом доби в районі нуля градусів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Мокрий сніг та невеликий мороз: прогноз погоди на 26 листопада 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
26.11.2022 669
Еще материалы раздела «Суспільство»