НОВИНИ ДНЯ: Брехня Трампа: політик розповів вигадану історію про "запис" свого дзвінка до Зеленського  Британія радить Україні зосередитися на ударах по Криму та відкласти контрнаступ - Sunday Times  Як приготувати мигдальне молоко в домашніх умовах: рецепт  Переговори з Росією: чому насправді США та Німеччина бояться поразки Путіна у війні  Жителів Київської області попередили про дощ та сніг: Гідрометцентр розповів про погоду на початку тижня  Дощі, тумани і температурні гойдалки: прогноз синоптика на новий тиждень  Законні цілі. Чи можуть удари по НПЗ "знекровити" Росію та допомогти Україні на фронтівсі новини дня
Політика
Україна
27.11.2022 2768

Профанацію з "пунктами незламності" ніхто не пробачить. Зеленський розкритикував мерію Києва

"Пункти незламності" у Києві працюють недостатньо добре, мешканці столиці потребують кращого захисту.

_rbc_ua_138_650x410_27.11.22

Про це заявив президент України Володимир Зеленський, повідомляє РБК-Україна з посиланням на його відеозвернення.

"Знаю, що, на жаль, не в усіх містах місцева влада попрацювала якісно, зокрема багато скарг у Києві. Фактично нормально забезпечені лише пункти, розгорнуті ДСНС і на столичному вокзалі, а над іншими пунктами ще м'яко кажучи треба попрацювати", - наголосив Зеленський.

За його словами, жителі столиці потребують більшого захисту, ніж вони мають зараз, оскільки багато хто перебуває без світла по 25-30 годин і більше.

"Чекаю від мерії якісної роботи. Профанації з київськими "пунктами незламності" ніхто нікому не пробачить. Прошу серйозніше", - додав президент України.

Раніше ми писали, що у Києві на 25 листопада розгорнули понад 400 пунктів обігріву. На всіх локаціях є світло, також частина їх з інтернетом.

Оценка материала:

5.00 / 3
Профанацію з "пунктами незламності" ніхто не пробачить. Зеленський розкритикував мерію Києва 5.00 5 3
Політика / Україна
27.11.2022 2768
Еще материалы раздела «Україна»