<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт сирного печива з горіхами  Стало відомо, які інструменти вирішення житлового питання будуть в новому законодавстві  На вихідних дощі та зливи в Україні триватимуть  Скільки українців підтримують введення військ НАТО до України: результати опитування  Традиційні великодні страви: що їли у світле свято наші предки і чому це не лише паска та яйця  Українцям розповіли про погоду у вихідні. Чи можна їхати на природу?  В МВФ назвали суму бюджетної підтримки, яку потребує Україна цього рокувсі новини дня
Політика
Україна
26.11.2022 425

Окупаційна армія Росії посилює угруповання на трьох напрямках фронту – Генштаб

Окупаційна армія Росії продовжує перегруповувати війська для посилення угруповань на Лиманському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках фронту в Україні.

Про це повідомив уранці 26 листопада Генеральний штаб Збройних Сил України.

Основні зусилля у наступі ворог зосереджує, як і раніше, на Бахмутському та Авдіївському напрямках.

Тим часом на Новопавлівському, Запорізькому, Куп'янському та Лиманському напрямках російські загарбники ведуть активні оборонні дії, зазначили у Генштабі.

На Криворізькому та Херсонському напрямках противник зміцнює позиції по береговій лінії Дніпра та вглибині оборони, удосконалює постачання передових підрозділів – і водночас не припиняє завдавати артилерійських ударів по позиціях ЗСУ та населених пунктах на правому березі.

На Слобожанському напрямку ворог продовжує бити з артилерії по прикордонних селищах.

На Волинському, Поліському та Сіверському напрямах (Білорусь) обстановка без істотних змін – формування ударних з'єднань ворога не спостерігається.

Оценка материала:

5.00 / 1
Окупаційна армія Росії посилює угруповання на трьох напрямках фронту – Генштаб 5.00 5 1
Політика / Україна
26.11.2022 425
Еще материалы раздела «Україна»