<
НОВИНИ ДНЯ: Чи спаде спека в Україні на вихідних: синоптики дали детальний прогноз  Мобілізація в Україні: скільки всього чоловіків нарахували і яка частина з них має бронь  Найкращий літній напій: як приготувати домашній квас з чорного хліба  Спека набирає обертів: синоптик попередила про аномальну погоду у липні  Скільки військовозобов'язаних "невидимі" для держави: нардеп шокував кількістю  Чи чекати на закінчення війни вже незабаром: як змінилася риторика Зеленського за рік  У суботу Україну прогріє до +35°, подекуди - невеликі дощівсі новини дня
Політика
Україна
27.11.2022 392

РФ випустила по Україні понад 4 тис. ракет, - Ігнат

З початку повномасштабного вторгнення російські окупанти випустили по Україні понад 4 тисячі різноманітних ракет.

Про це речник командування Повітряних сил Збройних сил України Юрій Ігнат сказав в ефірі інформаційного телемарафону, повідомляє УНІАН.

"Понад 4 тисячі уже випущено. Мова йде про ракети всіх типів. Зрозуміло, що тут не рахуються С-300, РСЗВ, авіаційні ракети, які по нас запускають, як Х-59, Х-58. Мова йде про тисячі, зрозуміло, що ми на них витратили багато боєкомплекту", - сказав він.

Також він відзначив значну допомогу з боку країн, які продовжують надавати Україні засоби з ураження російських ракет та іранських дронів-камікадзе.

Оценка материала:

5.00 / 2
РФ випустила по Україні понад 4 тис. ракет, - Ігнат 5.00 5 2
Політика / Україна
27.11.2022 392
Еще материалы раздела «Україна»