НОВИНИ ДНЯ: У Міноборони роз'яснили оновлений процес мобілізації згідно з новим законопроєктом  Нові акцизні ставки на сигарети в євро є важливою євроінтеграційною вимогою, - експерт  Україну знову накриє дощ і сильний вітер: прогноз погоди на 29 березня  Експерт пояснив, чому ЗСУ важливо бити по аеродромах РФ на окупованих територіях  Наступ Росії: генерал Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України  Заява Макрона про відправку військ в Україну розлютила чиновників Вашингтона, - Вloomberg  В Києві очікуються сильні пориви вітру: містянам дали важливі порадивсі новини дня
Політика
Україна
28.11.2022 1114

Чому Росія напала на Україну: у Зеленського назвали єдину мету окупантів

Росія - це приклад класичного фашизму.

cfb3a47d30310e043c048a1721bde789_28.11.22

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк розповів, що єдиною метою війни Росії проти України є знищення українського народу.

Про це він написав у Тwitter/ Пише ТСН. 

"Якщо на початку війни РФ іще намагалася замаскувати справжні цілі війни різними відмовками, то зараз Кремль відверто каже лише про одну мету – знищення України як держави та масове вбивство українців як нації. Путінська Росія – це чистий прояв класичного фашизму у XXI столітті", - сказав Подоляк.

Війна Росії проти України

Росія 24 лютого почала повномасштабний наступ на територію України. У своєму зверненні російський диктатор Путін цинічно заявив, що метою масових вбивств є "денацифікація та демілітаризація" України. Насправді Росія хотіла анексувати Київ та встановити тут свій маріонетковий режим.

Днями російський міністр закордонних справ Сергій Лавров цинічно заявив, що "український народ чекає на процвітання у складі слов'янської співдружності після того, як його буде звільнено від влади неонацистського київського режиму".

Оценка материала:

5.00 / 2
Чому Росія напала на Україну: у Зеленського назвали єдину мету окупантів 5.00 5 2
Політика / Україна
28.11.2022 1114
Еще материалы раздела «Україна»