НОВИНИ ДНЯ: Де в Україні похолодає. Синоптик дала прогноз на 18 квітня  Відстрочка від мобілізації для студентів і викладачів: хто має право – повний перелік  У складі ЗСУ з'явиться нова окрема штурмова військова частина  Синоптики попереджають про негоду 18 квітня: де будуть грози, мокрий сніг і "мінус"  Байден опинився по один бік із Путіним: Bloomberg про помилкові кроки Білого дому  Ситуація на східному фронті значно погіршилася – The New York Times оприлюднила три ключові проблеми України  Бити, поки не зрозуміють: Воллес назвав єдиний варіант протидії ударам РФ та Іранувсі новини дня
Політика
Україна
28.11.2022 858

У ЗСУ розповіли, як погода може вплинути на ситуацію на фронті: "Важка техніка не пройде"

Несприятлива погода може значно вплинути на ситуацію на фронті. Особливо складно окупантам буде на Бахмутському та Авдіївському напрямках.

Майбутні погодні умови значно вплинуть на ситуацію на фронті. Ймовірно наступальний рух обох сторін на Сході України дещо сповільниться.

Про це розповів речник Східного угрупування Сергій Череватий в ефірі телемарафону 26 листопада. Пише ТСН. 

За його словами, важка техніка не пройде, якщо погода погіршиться. Зокрема, сильні дощі, туман і сльота, найімовірніше, пригальмують атаку з обох сторін. Окупантам буде особливо складно на Бахмутському та Авдіївському напрямках.

Череватий пояснює, що колісна техніка не зможе їздити по дорогах і постачати загарбникам все необхідне. Щобільше, якщо погода погіршуватиметься далі, то гусенична техніка, зокрема танки, також не пройдуть.

Оценка материала:

5.00 / 1
У ЗСУ розповіли, як погода може вплинути на ситуацію на фронті: "Важка техніка не пройде" 5.00 5 1
Політика / Україна
28.11.2022 858
Еще материалы раздела «Україна»