<
НОВИНИ ДНЯ: Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортів  На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
28.11.2022 724

Синоптики попередили жителів Київської області про небезпеку

Температура поповзе вниз, тому варто готуватися до невеликих морозів.

1669204655-4981_28.11.22

Українські синоптики попередили про небезпечні метеорологічні умови в Київській області в понеділок, 28 листопада. На дорогах можлива ожеледиця

За даними Укргідрометцентру, очікується хмарна погода з мокрим снігом та дощем. При цьому вночі та вранці можливий туман, а на дорогах ожеледиця. Пише ТСН. 

Водночас очікується вітер змінних напрямків зі швидкістю 3-8 м/с.

Стовпчик термометра в Київській області покаже від 3 градусів морозу до 2 градусів тепла, а в Києві температура триматиметься на позначці в 0 градусів.

Погода в Україні в грудні

Синоптик Наталія Діденко повідомила, що на початку грудня в Україну прийде похолодання. Температура місцями знизиться майже на п'ять градусів. Вона попередила про складну ситуацію для водіїв - на дорогах буде мокро, часом очікується ожеледиця.

У свою чергу в КМДА повідомили, що мокрий сніг з дощем можливий у понеділок, 28 листопада, а вже з середини наступного тижня температура опуститься до -2 градусом вдень і -5 градусів вночі.

У зв'язку з цим водіїв закликали не виїжджати під час снігопаду, а пішоходам нагадали правила безпеки. У темний час доби потрібно користуватися флікерами і ліхтариками.

Оценка материала:

5.00 / 1
Синоптики попередили жителів Київської області про небезпеку 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
28.11.2022 724
Еще материалы раздела «Суспільство»