<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  У рейтингу областей України щодо вартості оренди житла змінився лідер  Які мінімальні пенсії в Україні 2024 року: від чого залежить розмір, скільки отримують українці  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  Мобілізація працівників: кого не призвуть до війська  Мобілізація в Україні: чому за кермо тролейбусів хочуть посадити 18-річних і до чого тут універсальні жінкивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
28.11.2022 502

Сніг з дощем та туман: якою буде погода в Україні 28 листопада

28 листопада, погода в Україні буде хмарною з мокрим снігом та дощем. Синоптики попереджають про туман та погіршену видимість.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Укргідрометцентр у Facebook.

Погода в Україні

28 листопада у більшості північних і центральних областей невеликий мокрий сніг та дощ. На дорогах місцями налипання мокрого снігу. На решті території без істотних опадів.

Вночі та вранці на заході, півночі та в центрі країни туман, тому видимість знизиться до 200-500 метрів. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с.

Стовпчики термометрів завтра протягом доби покажуть від -2 до +3 градусів. У південній частині вдень +3 +8, а у Криму до +11 градусів.

Погода в Києві

28 листопада у Києві очікується невеликий мокрий сніг, а місцями дощ. Вранці та вночі туман, а на дорогах ожеледиця. Температура повітря у столиці очікується у районі нуля, а у Київській області від -3 до +2 градусів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Сніг з дощем та туман: якою буде погода в Україні 28 листопада 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
28.11.2022 502
Еще материалы раздела «Суспільство»