<
НОВИНИ ДНЯ: Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять: роз'яснення МЗС  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюансвсі новини дня
Політика
Україна
29.11.2022 519

До Києва прибув координатор Держдепу щодо санкційної політики: обговорять додатковий тиск на Росію

До Києва з візитом прибув координатор Державного департаменту США з питань санкцій Джеймс ОʼБраєн. Він збирається обговорити додаткові заходи для посилення тиску на Росію.

Про це в твіттер повідомила амбасадорка США в Україні Бріджит Брінк. Вона заявила, що санкції та експортний контроль уже підірвали здатність Москви реалізовувати свій імперський проєкт.

Брінк зауважила, що водночас РФ посилила атаки на інфраструктуру.

Судячи з опублікованого амбасадоркою фото, ОʼБраєн зустрівся з головою Офісу президента Андрієм Єрмаком, який є співголовою Міжнародної санкційної групи.

На сторінці Ради нацбезпеки і оборони України і фейсбук також повідомили, що ОʼБраєн мав зустріч із секретарем РНБО Олексієм Даніловим. Ббговорили синхронізацію зусиль України та США щодо посилення санкційного тиску на Росію.

Оценка материала:

5.00 / 1
До Києва прибув координатор Держдепу щодо санкційної політики: обговорять додатковий тиск на Росію 5.00 5 1
Політика / Україна
29.11.2022 519
Еще материалы раздела «Україна»