НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Політика
Україна
30.11.2022 972

Від чого залежить наступ українських військових взимку: у ЗСУ дали відповідь

Якщо ми отримаємо зброю, з якою зможемо продовжувати наступ, ми обов'язково це зробимо, зазначив Сергій Череватий.

4541c5e556c2cc16a638ec8b384c9746_30.11.22

Речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий прокоментував можливість наступу українських військових взимку. Пише ТСН. 

В ефірі телемарафону 28 листопада Череватий сказав, що ситуація на фронті взимку залежить від низки факторів, серед яких погодні умови і те, наскільки ЗСУ зможуть підготуватися краще за російських окупантів.

"Тут важлива роль наших партнерів, (які – ред.) — за що їм велике дякую — продовжують надавати допомогу. Якщо ми отримаємо зброю, з якою зможемо продовжувати наступ, ми обов'язково це зробимо", — сказав Череватий.

Речник зазначив, що військові ЗСУ можуть швидко освоювати новітні зразки західного озброєння і вже за кілька тижнів використовувати їх у бою.

"Упевнений, що якщо така тенденція продовжиться, ми зможемо й надалі доволі успішно звільняти нашу землю, незалежно від пори року", — наголосив він.

Нагадаємо, наразі спостерігається висока авіаційна активність літаків РФ на півночі, півдні і сході.

Оценка материала:

5.00 / 1
Від чого залежить наступ українських військових взимку: у ЗСУ дали відповідь 5.00 5 1
Політика / Україна
30.11.2022 972
Еще материалы раздела «Україна»