<
НОВИНИ ДНЯ: На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  Виробник модного одягу Hugo Boss продасть бізнес у Росії  Заплатити чи гальмувати: який штраф загрожує водію за перевищення швидкості  Коли білоруський диктатор піде "на спокій": відповідь Лукашенка  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Росія має конкретний план, як зірвати Саміт миру: Зеленський зробив заяву  Як правильно обирати банк для розміщення депозиту: на що звернути увагувсі новини дня
30.11.2022 396

Дефіциту пального не передбачається – Шмигаль

Прем'єр Денис Шмигаль заявив, що енергетичних ресурсів, зокрема пального, в Україні достатньо, щоб стабільно пройти зиму.

Про це він сказав під час засідання уряду.

За словами прем'єра, у зиму Україна входить із 14 млрд кубічних метрів газу в сховищах і з 1,3 млн тонн вугілля на складах.

!Цього ресурсу вистачить для того, аби стабільно пройти зиму", - запевняють в уряді.

"Це стосується не лише газу та вугілля, але й пального. В умовах збільшення імпорту дизельних та бензинових генераторів, розуміємо, що попит на пальне може зрости. Але його дефіциту Міністерство економіки не передбачає. Уряд перебуває в постійному діалозі з мережами пального й уважно стежить за балансом імпорту та споживання", - додав Шмигаль.

За його словами, імпорт в останні місяці складав близько 700 тисяч тонн щомісячно, і це дозволяє забезпечити потреби споживачів.

Оценка материала:

5.00 / 1
Дефіциту пального не передбачається – Шмигаль 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
30.11.2022 396
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»