НОВИНИ ДНЯ: Заява Макрона про відправку військ в Україну розлютила чиновників Вашингтона, - Вloomberg  В Києві очікуються сильні пориви вітру: містянам дали важливі поради  Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Українівсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
01.12.2022 502

Новорічна ялинка в Києві буде максимально енерговідповідальною, - Yasno

Гендиректор Yasno Сергій Коваленко відреагував на публікацію на сторінці енергокомпанії щодо київської ялинки і заявив, що насправді головна ялинка України цього року буде енерговідповідальною і водночас святковою.

3j0a0201_id80389_1300x867_650x410_01.12.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Коваленка в Facebook.

"Колеги вітали рішення міської влади цього року зекономити електроенергію та ставити ялинку без ілюмінації і гірлянд. І щоб показати всім, скільки саме економиться електроенергії завдяки відмові від ілюмінації - ми вирішили зробити інфографіку. Але контекст зчитали інакше. Десь вийшли відверто перекручені публікації. Новорічна ялинка буде і буде максимально енерговідповідальною, але все одно святковою для всіх нас. Пост який невірно зчитали - зняли. На жаль, інколи трапляються подібні історії. Вибачайте", - написав Коваленко.

Нагадаємо, раніше мер Києва Віталій Кличко в інтерв’ю РБК-Україна повідомив, що головна ялинка цього року буде встановлена за спонсорські кошти, а також що вона буде невеликою і "без новорічного пафосу". Підсвічувати ялинку планується лише на свята і не від мережі, а від електрогенератора.

Оценка материала:

5.00 / 2
Новорічна ялинка в Києві буде максимально енерговідповідальною, - Yasno 5.00 5 2
Життя та Стиль / Столиця
01.12.2022 502
Еще материалы раздела «Столиця»