<
НОВИНИ ДНЯ: Через затримку Конгресом допомоги Україна втратила території на сході, – Білий дім  Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни  Як зробити різнокольорові яйця за допомогою натуральних барвників  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Уряд вирішив продати великий готель в центрі Києва  Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів", і пригрозив "ядеркою"  Глазур для паски: 11 хитрощів для ідеального приготуваннявсі новини дня
Політика
Росія
01.12.2022 460

У Твері скасували знімання фільму, які налякали місцевих через військову техніку з прапорами України

Місцева влада зазначила, що поява техніки з іноземними знаками на вулицях Твері "є неприпустимою".

685b8612b3a16af967394e80689bd527-01.12.22

У Твері скасували знімання фільму про війну проти України після того, як у місцевих жителів виникла "негативна реакція та резонанс" через військову техніку з синьо-жовтими прапорами. Пише ТСН. 

 

Про це пишуть російські засоби масової пропаганди.

Так, місцева влада ухвалила постанову, якою скасувала знімання фільму "Музикант" про війну Росії проти України "з використанням техніки з іноземною символікою та прапорами".

Місцеві органи аргументували, що поява техніки з українською символікою викликала негативну реакцію в місцевих жителів. Окрім того, там зазначили, що поява техніки з іноземними знаками на вулиці Твері "є неприпустимою".

"Робота кінематографістів минулими вихідними на центральних вулицях столиці регіону викликала негативну реакцію мешканців та широкий громадський резонанс", – йдеться в заяві місцевої адміністрації.

Нагадаємо, на вулицях Твері 26 листопада з’явилася колона військової техніки з українськими прапорами, і місцеві зафіксували це на відео. Тоді в місцевій адміністрації пояснили, що відбуваються знімання фільму про "спеціальну воєнну операцію" в Україні.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Твері скасували знімання фільму, які налякали місцевих через військову техніку з прапорами України 5.00 5 1
Політика / Росія
01.12.2022 460
Еще материалы раздела «Росія»