<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт сирного печива з горіхами  Стало відомо, які інструменти вирішення житлового питання будуть в новому законодавстві  На вихідних дощі та зливи в Україні триватимуть  Скільки українців підтримують введення військ НАТО до України: результати опитування  Традиційні великодні страви: що їли у світле свято наші предки і чому це не лише паска та яйця  Українцям розповіли про погоду у вихідні. Чи можна їхати на природу?  В МВФ назвали суму бюджетної підтримки, яку потребує Україна цього рокувсі новини дня
Політика
Світ
01.12.2022 640

РФ вичерпує запаси боєприпасів та просить у Ірану ракети, - Столтенберг

Командування НАТО відомо про те, що Росія зазнає дефіциту боєприпасів і звернулася до Ірану для надання нових ракет.

Про це заявив генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг, повідомляє РБК-Україна з посиланням на CNN.

"Нам відомо, що Росія вичерпує запаси боєприпасів, і тому вони також звернулися до Ірану, щоб отримати ще більше. Ми чітко говоримо, що жодна країна не повинна підтримувати незаконну російську війну. Тому ні Іран, ні якась інша країна не повинні надавати Росії ракети, дрони чи щось інше, що може допомогти їм продовжувати цю брутальну агресивну війну проти України", - зазначив генсек НАТО.

Раніше Столтенберг заявив, що Північноатлантичний альянс посилює свою присутність від Балтійського моря до Чорного моря. Це відповідь НАТО на російську агресію.

Зазначимо, генсек НАТО також заявив, що глава Кремля Володимир Путін програє в Україні, тож країна-агресор намагається використати зиму як зброю.

Нагадаємо, сьогодні у Бухаресті стартує засідання глав дипвідомств країн НАТО. Як раніше анонсувалося, серед ключових тем зустрічі буде допомога Україні у боротьбі проти російського агресора.

Оценка материала:

5.00 / 1
РФ вичерпує запаси боєприпасів та просить у Ірану ракети, - Столтенберг 5.00 5 1
Політика / Світ
01.12.2022 640
Еще материалы раздела «Світ»