<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Політика
Світ
01.12.2022 734

Чи вплине смерть Путіна на перебіг війни та чи зможе Україна "видихнути" – прогноз військового експерта

Військовий експерт назвав п‘ять умов, коли Україна зможе не думати про Росію та черговий наступ.

3a09e692dfa812f3169aed2fb6457929_01.12.22

Військовий експерт Петро Черник вважає, що смерть російського диктатора Володимира Путіна ніяк не вплине на перебіг війни РФ проти України, адже війну підтримує не лише він, а і його оточення – так звана верхівка влади. Експерт також пояснив, що має статися з Російською Федерацією, щоб українці нарешті могли жити спокійно. Пише ТСН. 

Про це він розповів в ефірі "24 каналу".

"Вона (ситуація - ред.) взагалі не зміниться докорінно ніяк. Час нарешті засвоїти кінцевий історичний урок у нашому цивілізаційному протистоянні з ними. Ми з ними б’ємося від 1240 року, коли татаро-монголи оточили Київ, і до речі, повністю його вирізали, з 50 тисяч людей залишилося всього-на всього 2 тисячі", - сказав експерт.

Петро Черник також назвав персональних п‘ять принципів, коли Україна "видихає":

  • Російська Федерація розпадається на 15-20 держав;
  • у них забирають абсолютно всю ядерну зброю,
  • Україна вступає до НАТО;
  • території, які залишаються від Росії, відсікають від нафти й газу і всіх дармових сибірських ресурсів;
  • і щонайменше два покоління росіян проходять санацію – очищення, як це свого часу пройшли нацисти та японці.

Проте, на думку експерта, насправді така ситуація малоймовірна, тому необхідно продовжувати боротьбу проти російської агресії.

"Але давайте чесно, малоймовірно, що всі чинники складуться в один пазл. А якщо так, то нам видихати не вдасться. Якщо навіть завтра випустять Навального, Путіна показово повісять там десь на Кремлі, і повісять на нього "всіх собак", скажуть, що у всьому винен лише він. Вони не підуть думати, чому вони цю війну почали, вони підуть думати, чому вони цю війну програли. Перегрупуються через 10-20-30 років, і наші діти чи внуки матимуть ті самі проблеми. Допоки Карфаген не рухне, ми не видихнемо", - резюмував Черник.

Чутки про хвороби Володимира Путіна

Вже давно ширяться чутки про те, що очільник Кремля Володимир Путін хворий, зокрема, кажуть про рак.

Так, нещодавно на зустрічі з президентом Куби Путін рухав ногою, що, знову ж таки, підігріло чутки про те, що, можливо, російський президент страждає на болі, пов'язані з онкологічним захворюванням.

Видання The Sun з посиланням на витік електронних листів Кремля та власні джерела в російській розвідці пише, що Путін бореться з раком підшлункової залози та хворобою Паркінсона, саме тому його стан постійно змушені підтримувати за допомогою важких стероїдів та знеболювальних ін’єкцій.

Однак політтехнолог Тарас Загородній вважає, що чутки про хворобу президента Росії Володимира Путіна можуть розпускати з його відома. У такий спосіб диктатор може перевіряти власне оточення, спостерігаючи за тим, хто мітить на його місце.

Оценка материала:

5.00 / 2
Чи вплине смерть Путіна на перебіг війни та чи зможе Україна "видихнути" – прогноз військового експерта 5.00 5 2
Політика / Світ
01.12.2022 734
Еще материалы раздела «Світ»