<
НОВИНИ ДНЯ: МВФ оцінив кількість населення України та дав прогноз на найближчі роки  Актив для інвестицій та платіжний інструмент. Що таке криптовалюта  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єр  ПАРЄ ухвалила сенсаційні рішення про Путіна, РПЦ та російські НПЗ  Україна отримає перші снаряди від чеської ініціативи пізніше, ніж очікувалося: нові терміни  Сніг не лише в Карпатах. Синоптик дала прогноз на 19 квітня в Українівсі новини дня
Політика
Україна
02.12.2022 495

Яке у ЗСУ пріоритетне завдання на фронті: експерт пояснив про ключ до перемоги у війні

Одне із пріоритетних завдань для українських військових зараз - продовження деокупації територій на півдні України.

caaa8e16cc32f1a3ea870f1ebb72dff6_02.12.22

Продовження деокупації території нашої держави на півдні - одне із пріоритетних завдань для українських військових. Пише ТСН. 

Про це в ефірі 24 каналу повідомив керівник Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко.

“В силу можливостей і засобів, які ми маємо, але глобально, якщо подивитися на театр бойових дій - це ключ до перемоги у цій війні. Коли українські війська звільнять південь - Запорізьку область, лівобережжя Херсонщини - це дасть можливість контролювати цей плацдарм, закрити вихід з окупованого Криму. Водночас якщо ми отримаємо далекобійну зброю, тоді б ми збільшили вогневий контроль півострова та знищували б російські військові об’єкти”, - наголосив Олександр Мусієнко.

Він також додав, що Росія вже не зможе перегрупуватися на півдні так, щоб повернути ці території. Водночас це б показало “кремлівським елітам”, що війну потрібно припиняти.

Нагадаємо, що в Україні дезертир намагався заманити до окупованого Херсона українських військових. Зараз чоловік перебуває в розшуку. Йому загрожує до 15 років в’язниці.

Оценка материала:

5.00 / 2
Яке у ЗСУ пріоритетне завдання на фронті: експерт пояснив про ключ до перемоги у війні 5.00 5 2
Політика / Україна
02.12.2022 495
Еще материалы раздела «Україна»