<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Політика
Світ
02.12.2022 516

Скабеєва залякує росіян Гаагою: "Поплічник путінського режиму чи повз проходив – винними будемо всі"

Аби уникнути трибуналу, пропагандистка не вигадала нічого кращого, ніж закликати до активізації бойових дій в Україні.

c78b35cf646e7ee38e3f26e8d1be79c5_02.12.22

Російська пропагандистка Ольга Скабеєва залякує глядачів тим, що в разі поразки Росії у війні проти України всім росіянам загрожує Гаазький трибунал. Пише ТСН. 

Відповідну заяву Скабеєва зробила в ефірі пропагандистського телешоу.

"Якщо раптом, не дай Боже, щось відбудеться і наша країна не зможе здобути перемогу, тоді треба виходити з того, що претензії будуть пред’явлені кожному без винятку. Безвідносно – на території РФ він перебуває чи за межами. І ті, хто за межами, напевно, миттєво будуть заарештовані. Поплічник він путінського режиму чи повз проходив – неважливо, винними будемо всі", – вигадала пропагандистка.

Вона додала, що на кону начебто стоїть існування Росії, кожного її громадянина, "і наше життя майбутнє безтурботне теж стоїть на кону".

На думку Скабеєвої, уникнути Гааги допоможе активізація бойових дій в Україні.

"Тому, щоб без Гаазьких трибуналів, відкриття кримінальних справ, компенсацій, репарацій – щоб нічого цього не було, потрібна така активізація бойових дій, так треба стиснути і тиснути, щоб вони зверталися до нас для перемир’я чи встановлення миру", – вкотре проголосила агресивний заклик пропагандистка.

Нагадаємо, напередодні ще одна пропагандистка Маргарита Симоньян теж заявила, що росіянам треба боятися програти війну проти України, бо у протилежному разі на всіх чекає Гаазький трибунал.

На думку українського журналіста Андрія Цаплієнка, це є залякуванням росіян колективною відповідальністю: "Тому холопам треба йти вмирати на фронт, щоб еліта не сіла на лаву підсудних".

Водночас у Гаазі вже відбулися консультації щодо створення спеціального трибуналу для притягнення до відповідальності Росії за вчинення агресії проти України.

Оценка материала:

5.00 / 2
Скабеєва залякує росіян Гаагою: "Поплічник путінського режиму чи повз проходив – винними будемо всі" 5.00 5 2
Політика / Світ
02.12.2022 516
Еще материалы раздела «Світ»