НОВИНИ ДНЯ: Лукашенко зламав версію Путіна про "втечу" терористів до України  Загроза наступу РФ на Харків: місцевий депутат про сили РФ у Бєлгородській та Курській областях  Синоптики потішили прогнозом погоди в Україні: наскільки потепліє  У Повітряних силах розповіли, чому росіяни зменшили інтервали між атаками на Україну  Охорона Кримського мосту зменшилась, він втратив один периметр оборони – речник ВМС ЗСУ  Я б не недооцінював ворога, проте ми їх обіграли по всіх ключових напрямках – Малюк  В Україну йде короткочасне похолодання: коли його чекативсі новини дня
Політика
Росія
02.12.2022 851

В Росії чоловікам з Адміністрації Путіна заборонили виїздити за кордон

В Росії співробітникам чоловічої статі Адміністрації президента Путіна заборонили виїздити у відрядження за кордон. Там побоюються, що чоловіки після цього не повернуться до РФ.

fbe1e0197293df3e5a74598e48471ffb_02.12.22

В Росії чоловікам з Адміністрації Путіна заборонили виїздити за кордон. Побоюються, що ті не повернуться назад до РФ. Пише ТСН. 

Про це пише російський телеграм-канал Baza.

Як зазначається, в Адміністрації випустили розпорядження про те, що чоловікам заборонені закордонні відрядження. Виїздити можуть тільки жінки.

“Такі правила діятимуть до виходу “особливого розпорядження щодо мобілізації”. Закордонні відпустки, які й досі були небажаними, тепер також заборонені. Не виключено, що це запобіжний захід. Оскільки серед чиновників усередині АП ходить чутка, ніби така вимога з'явилася після “втечі” співробітника одного з відомств”, - пише телеграм-канал.

Що цікаво, кажуть, що чоловік, який начебто перебував у відрядженні, не повернувся до Росії. Хоча інформація ця не підтверджена. Не підтверджує факт заборони на виїзд і рупор Кремля Пєсков.

Нагадаємо, що Кремль як компенсацію за військову поразку в Україні може запропонувати росіянам "перемоги" над слабшими країнами, наприклад, над Білоруссю, Вірменією, Грузією.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Росії чоловікам з Адміністрації Путіна заборонили виїздити за кордон 5.00 5 1
Політика / Росія
02.12.2022 851
Еще материалы раздела «Росія»