<
НОВИНИ ДНЯ: Дощі чи сонце? Синоптики розповіли, якої погоди чекати в Україні на Великдень  США хочуть дати фінансову допомогу Україні в кредит, але його можуть списати  Приготування домашньої ковбаси зі свинини до Великодня: смакота на святковий стіл  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Генсек НАТО відреагував на потребу України в ППО  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Сильні заморозки накриють Україну: де буде "мінус" всі новини дня
Політика
Україна
02.12.2022 950

Фейгін заявив, що у Кремлі можуть думати над концепцією, як зупинити війну та "оформити досягнення"

Фейгін зазначив, що ресурси Росії вичерпуються.

78069293b3dd649423e15409b7a08435_02.12.22

Російський правозахисник Марк Фейгін вважає, що у Кремлі можуть думати над концепцією закінчення війни та над тим, як "оформити досягнення".

Про це він сказав у коментарі "Гордону". Пише ТСН. 

Фейгін зазначив, що ресурси Росії вичерпуються. І оскільки це триватиме, то економічний прогноз невтішний.

"Якщо запровадять ціновий коридор на енергоносії, надходження від продажу енергоресурсів знизяться в рази... Якщо тиск, що посилюється, з боку Заходу... А якщо ще й Китай якось залучиться, то на скільки вистачить можливостей? Я не відкидаю, що оформлюють партію, яка виступає за спробу припинити це все. "Спробуймо зупинитися хоча б на тому, чого досягнуто", - сказав Фейгін.

Війна Росії проти України

Росія 24 лютого почала повномасштабний наступ на територію України. Кремль планував "захопити Київ за три дні", встановити там маріонетковий режим на чолі з державним зрадником Віктором Януковичем.

У вересні Росія здійснила спробу анексувати частини українських областей - Донецьку, Луганську, Запорізьку та Херсонську.

Оценка материала:

5.00 / 1
Фейгін заявив, що у Кремлі можуть думати над концепцією, як зупинити війну та "оформити досягнення" 5.00 5 1
Політика / Україна
02.12.2022 950
Еще материалы раздела «Україна»