<
НОВИНИ ДНЯ: Скільки заробляють українці у Польщі: нове дослідження  Один із регіонів Росії "задонатив" ЗСУ мільйони рублів: губернатор в істериці  На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  Виробник модного одягу Hugo Boss продасть бізнес у Росії  Заплатити чи гальмувати: який штраф загрожує водію за перевищення швидкості  Коли білоруський диктатор піде "на спокій": відповідь Лукашенка  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°всі новини дня
Політика
Світ
02.12.2022 488

Алла Пугачова закриває свою останню компанію в Росії

Виконавиця вже подала документи на ліквідацію компанії.

1bfbf93e478930a5dc52af264e1630b0_02.12.22

Російська співачка Алла Пугачова закриває свій останній бізнес у Росії. Пише ТСН. 

Артистка вирішила позбутися компанії ТОВ "АБП", яка займалася діяльністю у сфері радіомовлення, виготовлення музики та звукозапису.

Документи про ліквідацію бізнесу були подані ще 23 листопада, про що свідчать дані з бази російської податкової служби.

Нагадаємо, коли почалася повномасштабна війна в Україні, Алла Пугачова разом зі своїм чоловіком Максимом Галкіним та дітьми покинула країну-агресорку.

Галкін одразу почав розповсюджувати правду про російське вторгнення та допомагати українським біженцям. У Росії гумориста через його позицію щодо війни визнали "іноагентом".

Пугачова ж тривалий час мовчала. Влітку артистка навіть приїжджала до РФ та відвела двійнят до школи. Своє повернення до країни-агресорки виконавиця пояснила тим, що хоче "навести лад у головах". Утім, згодом Пугачова поспішно покинула Росію та переїхала до Ізраїлю.

Співачка тоді заявила, що повністю підтримує позицію свого чоловіка, а росіянам на їхні образи зірка відповіла так: "Були холопами – стали рабами".

Оценка материала:

5.00 / 2
Алла Пугачова закриває свою останню компанію в Росії 5.00 5 2
Політика / Світ
02.12.2022 488
Еще материалы раздела «Світ»