<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Політика
Україна
02.12.2022 356

Посол США назвала три складові перемоги України

Посол США в Україні Бріджит Брінк заявляє, що не має жодних сумнівів у перемозі України у війні з Росією.

Про це американська дипломатка заявила під час Київського безпекового форуму.

"У мене і до цього призначення не було жодних сумнівів, у тому, що Україна переможе. Немає їх і зараз", – наголосила Брінк.

Вона додала, що перемога України полягає у трьох складових.

"Це, відповідно до Статуту ООН, є відновлення територіальної цілісності та суверенітету України. Крім того, це притягнення до відповідальності за воєнні злочини. Подорожуючи Україною, я бачила жахливі сліди воєнних злочинів. Ті, хто їх вчинив, мають бути притягнені до відповідальності. І нарешті – це виплата репарацій. І тут США і світ віддані в тому, щоб допомогти Україні з відбудовою", – перерахувала американська пані посол.

Оценка материала:

5.00 / 1
Посол США назвала три складові перемоги України 5.00 5 1
Політика / Україна
02.12.2022 356
Еще материалы раздела «Україна»