НОВИНИ ДНЯ: У частині України оголосили штормове попередження: де очікувати негоду  У Міноборони роз'яснили оновлений процес мобілізації згідно з новим законопроєктом  Нові акцизні ставки на сигарети в євро є важливою євроінтеграційною вимогою, - експерт  Україну знову накриє дощ і сильний вітер: прогноз погоди на 29 березня  Експерт пояснив, чому ЗСУ важливо бити по аеродромах РФ на окупованих територіях  Наступ Росії: генерал Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України  Заява Макрона про відправку військ в Україну розлютила чиновників Вашингтона, - Вloombergвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
02.12.2022 421

Сніг з дощем та пориви вітру: прогноз погоди на сьогодні

Сьогодні, 2 грудня, у деяких регіонах нашої країни очікується сніг та дощ. Також прогнозується ожеледиця та пориви вітру.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Укргідрометцентр.

 

Погода в Україні

За даними синоптиків, сьогодні буде хмарно з проясненнями. У південно-західних областях невеликий сніг, місцями дощ. На решті території без істотних опадів.

На заході та півночі можлива ожеледиця. Вітер східний, 5-10 м/с. Проте на сході та південному сході місцями пориви до 15-20 м/с.

Стовпчики термометрів покажуть вночі в середньому до -5 градусів, а в північних та східних областях до -9 градусів. Вдень від -2 до +3 градусів.

У Криму дощ, температура вночі до +5, вдень +4 +9 градусів.

Погода в Києві

У столиці сьогодні без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер східний, 5-10 м/с.

Температура повітря вночі -4 -6 градусів, а вдень очікується до -2 градусів.

Нагадаємо, синоптики зафіксували у Києві рекордну кількість опадів за листопад.

Оценка материала:

5.00 / 2
Сніг з дощем та пориви вітру: прогноз погоди на сьогодні 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
02.12.2022 421
Еще материалы раздела «Суспільство»