<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Політика
Україна
03.12.2022 1600

У лютому Росія зрозуміє, що з тріском програла війну: Арестович озвучив перспективи зимової фази боротьби

Взимку російська армія зробить останні рухи у спробі протриматися у війні проти України.

04d5100c385e623d2c204c93a8c82068_03.12.22

До лютого 2023 року в Росії не залишиться нікого, хто б вірив у які-небудь перспективи війни в Україні. В РФ зрозуміють, що з тріском програли цю "кампанію". Пише ТСН. 

Про це радник Офісу президента Олексій Арестович розповів під час розмови з російським правозахисником Марком Фейгіним.

"Вони (російські окупанти - ред.) будуть тепленькі. Не буде в Росії останнього ідіота вірнопідданого, який не розумітиме, що ця війна програна з тріском. Ці останні рухи за ілюзію, розтягування часу, за спробу кігтями зачепитися за крижану прірву, укладаючи тисячі життів заради цієї ілюзії, є "лебединою піснею" російської кампанії в Україні. Сама війна може тривати довго. Але не залишиться в Росії жодної людини, яка вірила б у перспективи цієї війни", - зазначив Арестович.

Раніше секретар РНБО Олексій Данілов зазначив, що РФ повинна припинити своє існування.

Напередодні також Олексій Арестович висловив думку, що на Заході немає політика, який би зміг заявити про те, що знищить путінську Росію.

Оценка материала:

5.00 / 2
У лютому Росія зрозуміє, що з тріском програла війну: Арестович озвучив перспективи зимової фази боротьби 5.00 5 2
Політика / Україна
03.12.2022 1600
Еще материалы раздела «Україна»