<
НОВИНИ ДНЯ: Україна посилить дальні удари по Росії – командувач британської армії  Які дріжджі найкраще використовувати для випікання паски  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   Скільки заробляють українці у Польщі: нове дослідження  Один із регіонів Росії "задонатив" ЗСУ мільйони рублів: губернатор в істериці  На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  Виробник модного одягу Hugo Boss продасть бізнес у Росіївсі новини дня
Політика
Україна
03.12.2022 563

США можуть збільшити масштаби навчання українських військових

Адміністрація президента США Джо Байдена розглядає пропозицію серйозно збільшити масштаби бойової підготовки ЗСУ.

_viyskoviy_avtomat_facebook_com_ministryofde_03.12.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на CNN .

 

За його даними, кількість українських військових, які проходитимуть бойове навчання лише на американській базі в Німеччині, збільшиться до 2,5 тисячі на місяць.

Водночас американська влада має намір не лише збільшити кількість українських військових, яких вона тренуватиме, а й сам підхід до навчання.

Якщо раніше підготовка проходила в малих групах і здебільшого для ознайомлення з певними системами озброєнь, то тепер США навчатимуть великі групи українських військових тактичним засобам та координації піхоти та артилерії на полі бою.

Нагадаємо, що в ЄС стартувала тренувальна місія для ЗСУ.

Також генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг відвідав центр програми підготовки військових Збройних сил України у Британії та заявив, що вражений навичками українських солдатів.

Болгарія заявила про готовність організувати на своїй території навчання для військових санітарів ЗСУ.

Оценка материала:

5.00 / 2
США можуть збільшити масштаби навчання українських військових 5.00 5 2
Політика / Україна
03.12.2022 563
Еще материалы раздела «Україна»