НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Політика
Світ
03.12.2022 1141

"В Росії на болотах вже почалася боротьба за владу": військовий експерт перелічив можливих наступників Путіна

За словами Притули, нинішній очільник Кремля може не дожити до весни.

b7cd9aea98aae7b0cac52c194c193dfe_03.12.22

В Росії триває боротьба за владу між певними групами, що може призвести до падіння режиму президента Володимира Путіна вже до березня 2023 року. Пише ТСН. 

Про це в ефірі Апостроф TV розповів полковник запасу СБУ, військовий експерт Михайло Притула.

Нинішній очільник РФ Путін проводитиме чергову хвилю мобілізації після нового року, щоби навесні потужно атакувати Україну. Однак, чи доживе російський президент до весни – питання...

"В Росії на болотах вже почалася боротьба за владу. Там з'являються нові персонажі, які хочуть бути наступниками, це може бути: Пригожин, Патрушев, Наришкін, Бортніков та Лавров", – перерахував можливих наступників Путіна експерт.

За його словами, наразі утворилися певні групи, що рухаються у напрямку транзиту влади до іншої людини в Росії.

"Є певні дії, які спрямовані на розмиття влади Пригожина, намагаються створювати інші військові кампанії, щоб у Пригожина не було монополії. В Кремлі побоюються такого розвитку ситуації, і це те, що загрожує владі Путіна вже сьогодні", – сказав Притула.

Нещодавно стало відомо, що для російського очільника Путіна будують мережу бункерів.

Нагадаємо, Британія виявила повітряну активність на ворожих аеродромах. Тож, Росія може планувати кілька масованих повітряних атак по Україні.

Оценка материала:

5.00 / 1
"В Росії на болотах вже почалася боротьба за владу": військовий експерт перелічив можливих наступників Путіна 5.00 5 1
Політика / Світ
03.12.2022 1141
Еще материалы раздела «Світ»