<
НОВИНИ ДНЯ: ЗСУ після отримання допомоги від США можуть почати наступальні дії - військовий експерт  Залужний залишає Україну: все про нову посаду ексголовкома ЗСУ  Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять: роз'яснення МЗС  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецептвсі новини дня
Політика
Україна
04.12.2022 1401

Данілов про таємну допомогу Україні від партнерів: росіяни навіть не уявляють

Росія не уявляє нічого про ту допомогу, яку надають Україні її партнери.

_danilov_gettyimages_1244096354_650x410_04.12.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на слова секретаря РНБО Олексія Данілова в ефірі програми "Є питання".

Данілов підкреслив, що не про всю допомогу наразі можна розповідати. Прийде час. І тоді, якщо країни скажуть, що можна публічно говорити про ту допомогу, то й Україна розповість.

"Я можу сказати, що росіяни навіть не уявляють, що їх чекає після нашої перемоги, коли почують про зброю, яку дають нам наші партнери", - зазначив секретар РНБО.

Нещодавно РБК-Україна повідомляло, що секретар РНБО України Олексій Данілов порадив Кремлю якнайшвидше виконати всі десять умов президента Володимира Зеленського.

Оценка материала:

5.00 / 3
Данілов про таємну допомогу Україні від партнерів: росіяни навіть не уявляють 5.00 5 3
Політика / Україна
04.12.2022 1401
Еще материалы раздела «Україна»