<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Політика
Україна
04.12.2022 2061

Путін має два виходи у війні з Україною: експерт розкрив подробиці

Кремль сподівається спровокувати масштабну гуманітарну катастрофу.

b4839317f788516f6bd0556707be1afe_04.12.22

Президент Росії Володимир Путін обирає між двома варіантами - надовго затягнути війну в Україні, або примусити Київ до переговорів на своїх умовах.

Про це розповів військовий експерт Михайло Самусь в ефірі телемарафону на Youtube-каналі ТСН, коментуючи ракетні удари по українській інфраструктурі.

"Головне завдання цих масованих ракетних ударів - створення гуманітарної катастрофи в Україні, коли знову будуть масовані міграційні потоки до Європи і таким чином буде тиск уже власне на Європу. Путін щиро вірить, що європейці і західні наші партнери можуть натиснути на українське керівництво і все ж таки примусити до переговорів", - зазначив він.

Як наголосив Самусь, головною метою Путіна є примушення України до переговорів.

"У нього є два виходи - або безкінечно тягнути цю війну, яка для нього перетворюється на катастрофу все більше і більше, або все ж таки примусити Україну до переговорів", - пояснив він.

За словами експерта, третій варіант - коли війна припиняється на умовах України - означає фактичний крах самого Путіна.

"Це кінець його не тільки політичного, але й фізичного життя, бо в московській традиції попередні лідери саме так відходять і поступаються місцем наступним. Саме через вбивство, як правило", - заявив Самусь.

Нагадаємо, в ЗСУ попередили про дуже високу ймовірність нового ракетного удару Росії. Українцям порадили підготуватися, адже наслідки масованого удару можуть бути довготривалими.

Президент Володимир Зеленський заявив, що війна завершиться у двох випадках – коли Україна здобуде перемогу, або коли Росія сама визнає поразку.

Оценка материала:

5.00 / 2
Путін має два виходи у війні з Україною: експерт розкрив подробиці 5.00 5 2
Політика / Україна
04.12.2022 2061
Еще материалы раздела «Україна»