<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
04.12.2022 570

Якими мають бути післявоєнні відносини між Україною та Росією: "До зубів озброєний нейтралітет"

Коли Україна буде добре озброєна, Росія замислиться, чи починати військові дії проти неї.

38ecac4d4eae2460af0b10427693e8f4_04.12.22

Військовий експерт Петро Черник вважає, що поки існує російський диктаторський режим, Україна має збудувати величезну стіну на кордоні із РФ.

 

Таку думку військовий експерт висловив в ексклюзивному інтерв'ю ТСН.ua.

"Допоки вона не розпалася, має бути нова лінія Маннергейма, а ще краще лінія Зігфрида. Нагададаю, її будували німці на своєму західному кордоні майже 10 років. Допоки цей режим не впаде, з ними немає про що розмовляти. Ми будемо змушені будувати свою велику стіну. Всі бачили "Гру престолів". Там є величезна стіна від дикунів. От і нам треба таку стіну", - сказав він.

Втім, Черник впевнений, що Україні рано чи пізно прийдеться відновлювати відносини з Росією. Він наголошує, що це має бути "до зубів озброєний нейтралітет".

"Але цинічна правда полягає в тому, що ми від них нікуди не подінемося. Рано чи пізно, коли їхній режим рухне, вони розваляться, нам прийдеться з ними вибудовувати якісь відносини. Але ці стосунки мають характеризуватися однією тезою - до зубів озброєний нейтралітет. Коли ми будемо сильно озброєними, то вони задумаються, чи починати якусь авантюру", - зауважив полковник ЗСУ.

За що Росія воює, якщо вона програє

Радник Офісу президента Олексій Арестович висловив таку думку, що Росія на 9-му місяці повномасштабного вторгнення уже воює за ціну поразки. Він додає, що найгірше для Росії в цій війни - це капітуляція. За його словами, навіть Путін розуміє, що він програв.

Військовий експерт Олег Жданов припускає, що бойові дії в Україні можуть тривати до 2024 року, оскільки саме в той рік пройдуть президентські вибори в Україні, Росії та США.

Оценка материала:

5.00 / 2
Якими мають бути післявоєнні відносини між Україною та Росією: "До зубів озброєний нейтралітет" 5.00 5 2
Політика / Україна
04.12.2022 570
Еще материалы раздела «Україна»