<
НОВИНИ ДНЯ: Bradley, M113 і не тільки. Пентагон готує пакет допомоги Україні, - Politico  Як зміниться погода в Україні найближчим часом: прогноз синоптиків на 23-26 квітня  Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означає  Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнутивсі новини дня
Політика
Україна
04.12.2022 529

Путін не очікував такого провалу в Україні та може звузити свої цілі - розвідка США

Кремлівський лідер Путін був здивований таким провалом своїх збройних сил в Україні, що може призвести до звуження на певний час його цілей на українському напрямку.

Про це заявила директор Національної розвідки США Евріл Гейнс, передає Reuters.

«Я справді думаю, що він зараз усе більше дізнається про виклики, що постають перед російськими військовими. Але для нас досі не ясно, чи має він на цьому етапі повну уяву того, наскільки вони (ці виклики - ред.) є небезпечними», - зауважила Гейнс.

Вона підкреслила, що війська РФ відчувають брак боєприпасів, обладнання й іншого забезпечення.

Гейнс також зазначила, що політичні цілі Путіна в Україні вочевидь не змінилися. Однак в американській розвідці вважають, що Путін, можливо, буде змушений «тимчасово скоротити свої короткострокові військові цілі з ідеєю, що потім він може повернутися до цього пізніше».

Оценка материала:

5.00 / 2
Путін не очікував такого провалу в Україні та може звузити свої цілі - розвідка США 5.00 5 2
Політика / Україна
04.12.2022 529
Еще материалы раздела «Україна»