<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт ніжного "Наполеону" з вишнею  Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят  Дощі чи сонце? Синоптики розповіли, якої погоди чекати в Україні на Великдень  США хочуть дати фінансову допомогу Україні в кредит, але його можуть списати  Приготування домашньої ковбаси зі свинини до Великодня: смакота на святковий стіл  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Генсек НАТО відреагував на потребу України в ППОвсі новини дня
Політика
Світ
05.12.2022 623

Український дипломат назвав ідею фікс Путіна та більшості росіян

Для російського президента не важливо, що про нього говорять на Заході, оскільки він має підтримку більшості населення РФ.

357d46ccfef2a353507cec4b94c645c8_05.12.22

Президент Росії Володимир Путін відповідає інтересам, бажанням та мріям російського суспільства, бо ним володіє та ж нав’язлива ідея, яка є у більшості росіян. Пише ТСН. 

Таку думку висловив міністр закордонних справ у 2007-2009, керівник Центру дослідження Росії Володимир Огризко в ефірі телеканалу "Еспресо".

За його словами, Путіну та його поплічникам байдуже, що сказали лідери країн Заходу Байден, Макрон чи Шольц, що про них говорять у світі і як вони сприймаються назовні. “Це інший психологічний простір. Російська публіка живе за іншими категоріями. Росіяни живуть категоріями, які у цивілізовану голову не влазять", - підкреслив Огризко.

Українських дипломат зауважив, що у Путіна є ідея фікс, яку розділяє більшість російського населення, - необхідність перемог та величі.

“Цим і користується Путін. Російське суспільство хоче Путіна. Він відповідає інтересам, бажанням та мріям цього суспільства. Путін такий, яким є все російське суспільство", - додав Огризко.

Нагадаємо, російський мільярдер Юрій Ковальчук був одним з прихильників рішення президента-диктатора РФ Володимира Путіна напасти на Україну. Він розвивав думку про те, що війна може показати Заходу силу Москви.

Оценка материала:

5.00 / 2
Український дипломат назвав ідею фікс Путіна та більшості росіян 5.00 5 2
Політика / Світ
05.12.2022 623
Еще материалы раздела «Світ»