НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Політика
Україна
06.12.2022 5173

"Далі буде "Капітан Україна": у Міноборони висміяли пропагандистів за заяви про "клонованих воїнів ЗСУ"

У Міноборони поцікавились, яку ще маячню придумають у Росії.

38ecac4d4eae2460af0b10427693e8f4_06.12.22

Міністерство оборони України висміяло заяви російських пропагандистів про "клонованих воїнів ЗСУ". Там зазначили, що маразм російської пропаганди немає меж. Пише ТСН. 

Про це Міноборони написало у Twitter.

"Минулої весни російська пропаганда розповідала про генетично модифікованих українських голубів. Тепер конспірологічні теорії про "клонованих" українських солдатів. Далі будуть "суперсолдати", генетично модифіковані в секретних біолабораторіях. Капітан Україна? Ні. Кожен солдат ЗСУ - супергерой", - наголосили у відомстві.

Фейки про "клонованих воїнів ЗСУ"

Російські пропагандисти опублікували коментар так званого "розвідника з "ЛНР". Він заявив, зо українських військових настільки багато, ніби їх клонують.

Росія полюбляє придумувати фейки про Україну. У лютому свою агресію росіяни виправдовували "наявністю біолабораторій", де заражають невідомим вірусом птахів, щоб вони вбивали слов'ян. Це викликало сміх, оскільки українці теж слов'ян, як і жителі Польщі, і не можливо прорахувати траєкторію польоту "бойових голубів". Згодом постпред Росії Василь Небензя на засіданні ООН всерйоз заявив про "бойових комарів".

Представниця США в  ООН, пані посол Лінда Томас-Грінфілд не витримала російської маячні та зазначила, що "комарі не знають про існування державних кордонів, як і Росія".

Оценка материала:

5.00 / 2
"Далі буде "Капітан Україна": у Міноборони висміяли пропагандистів за заяви про "клонованих воїнів ЗСУ" 5.00 5 2
Політика / Україна
06.12.2022 5173
Еще материалы раздела «Україна»