НОВИНИ ДНЯ: Засоби для цього є. В Повітряних силах розповіли, як збивають "Циркони"  Кому потрібно хвилюватися в Кабміні: політолог — про кадрові перестановки найближчим часом  Військові аналітики про російську ракету "Циркон": бойову задачу не виконує  Гуцульська росівниця: як приготувати давно забуту страву української кухні  Які свята у квітні 2024 року: як працюватимуть і відпочиватимуть українці  На тлі потепління. Синоптики попередили, де до кінця робочого тижня пройдуть дощі  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяцівсі новини дня
Політика
Україна
06.12.2022 1323

Чому Росія скоротила нальоти на Україну: у британській розвідці пояснили

Кількість бойових вильотів російської тактичної авіації над Україною значно скоротилася.

9ac09fdf30f0e8bce99a40347a63e9a8_06.12.22

Кількість бойових вильотів російської тактичної авіації над Україною за останні місяці значно скоротилася. Наразі російські літаки здійснюють десятки вильотів на день порівняно з максимумом 300 на день у березні 2022 року. Пише ТСН. 

Про це 5 грудня, повідомляє Міністерство оборони Великої Британії у Twitter.

За даними британської розвідки, скорочення літако-вильотів є результатом високої загрози, що зберігається з боку української ППО, обмежень льотного часу російських літаків і погіршення погоди.

"Оскільки російська тактика наземних атак значною мірою залежить від візуальної ідентифікації та некерованих боєприпасів, російські ВПС, ймовірно, продовжуватимуть проводити мало операцій із наземних атак через погану зимову погоду", – вважають розвідники.

Нагадаємо, українські військові збили російський ударний гелікоптер Ка-52. Як стало відомо пізніше, був збитий один із найдосвідченіших екіпажів ЗС РФ.

Оценка материала:

5.00 / 1
Чому Росія скоротила нальоти на Україну: у британській розвідці пояснили 5.00 5 1
Політика / Україна
06.12.2022 1323
Еще материалы раздела «Україна»