<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Політика
Світ
06.12.2022 807

Шамани із Бурятії будуть "боротися" із HIMARS: у Ростові вже облаштовують халабуди для обрядів

Росіяни називають HIMARS "химерами".

758c861fe2f8048517633307f0d9233a_06.12.22

До російського Ростова-на-Дону везуть бурятських шаманів, які повинні будуть обрядами допомогти російським окупантам, які несуть величезні втрати у війні в Україні. Пише ТСН. 

Про це повідомляють пропагандистські російські ЗМІ.

Як стверджується, знахарі повинні будуть проводити обряди з російськими окупантами, щоб "захистити" їх від пускових установок HIMARS, якими українські війська захищаються від загарбників. Містики вірять, що саме духи стародавніх предків зможуть "захистити" росіян.

Шамани будуть проводити свої обряди у ютрах (тип переносного житла або намету, іншими словами, що має основу з жердя, критого соломою, корою, шкірами і тощо). Окрім обрядів, шамани і баряшини (костоправи) будуть лікувати поранених росіян й викликати богів стародавніх воїнів-гунів.

"Ось, наприклад, HIMARS, ми їх "химерами" називаємо... Якщо "химера" прийде, воїни-гуни, які спали, прокинуться. Вони побачать свій дім, атрибутику всяку, і допоможуть нашим бійцям", - сказав голова фонду "Гуннський фонд" Олег Булутов.

Спочатку халабуди шаманів хотіли розмістити на Донбасі, але там сприйняли ідею без особливого ентузіазму, тому їх передали на Ростов.

Нагадаємо, виявилося, що топменеджера нафтової компанії "Лукойл", мільярдер Олександр Суботін помер за дуже дивних обставин під час сеансу з подружжям шаманів Магуа. За допомогою нетрадиційного сеансу, який відбувався у звичайному приватному будинку, мільярдер намагався того разу вилікуватися від похмілля.

Оценка материала:

5.00 / 1
Шамани із Бурятії будуть "боротися" із HIMARS: у Ростові вже облаштовують халабуди для обрядів 5.00 5 1
Політика / Світ
06.12.2022 807
Еще материалы раздела «Світ»