<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  США готують санкції проти китайських банків за допомогу Росії у війні, - WSJ  Кремль посилив атаки на Харків: аналітики назвали мету Росії  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  Виплати у Польщі: що треба знати про допомогу на дітей 2024 року  У Пентагоні заявили, що постійно контактують з Україною щодо потреб в озброєннівсі новини дня
Політика
Україна
06.12.2022 470

Україні ніколи не надавали розвіддані про майбутні напади Росії, - Зеленський

Міжнародні партнери не надавали Україні розвідувальних даних про майбутні кроки Росії, на основі яких захисники могли будувати плани щодо захисту.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на інтерв'ю президента України Володимира Зеленського Financial Times.

Президент зазначив, що, незважаючи на публічні попередження західних офіційних осіб, Україні ніколи не надавали розвідувальних даних щодо майбутнього нападу Росії.

"Нам ніхто не показував конкретних матеріалів, які б говорили, що вони будуть з того чи іншого напрямку", - сказав Зеленський.

Зазначимо, що ще до 24 лютого офіційні особи країн Заходу попереджали про можливу підготовку Росії до наступу на територію України.

Як повідомлялося раніше, розвідка США очікує на сповільнення бойових дій між РФ та Україною на кілька місяців.

До того ж, розвідка Штатів назвала фактори, які допоможуть просунутися ЗСУ.

Окрім того, у британській розвідці назвала причину, через яку армія РФ не може наступати.

Оценка материала:

5.00 / 2
Україні ніколи не надавали розвіддані про майбутні напади Росії, - Зеленський 5.00 5 2
Політика / Україна
06.12.2022 470
Еще материалы раздела «Україна»