<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні утримається суха погода, вдень до +23°  РФ не запрошена на саміт миру, але процес без неї немислимий – заява Швейцарії  США попередили, що Грузія ризикує зв'язками з НАТО та ЄС через закон про іноагентів  В частині України втримається справжнє травневе тепло: прогноз погоди на 3 травня  Проблема хрущівок в Україні. Які варіанти рішення розглядають у парламенті  "Пасха" чи "Великдень", "куліч" чи "паска": як говорити правильно  Новий закон про мобілізацію: для українців можуть змінитися правила перетину кордонувсі новини дня
Політика
Світ
07.12.2022 453

В РФ розкритикували командування за "бавовну" на військових аеродромах – ISW

Росіяни збентежені "хлопками" на військових аеродромах.

369def24dffa399ab29a325bb71c0d32_07.12.22

Гнів через нездатність російських військових запобігти українським ударам по російських стратегічних авіабазах на відстані понад 280 миль від українських позицій переважив похвалу за останній раунд ударів проти України серед спільноти російських милблогерів. Пише ТСН. 

 

Про це йдеться у щоденному аналітичному звіті американського Інституту вивчення війни.

Російські військові блогери засипали критикою російську владу за те, що вона не передбачила та не запобігла ударам безпілотників по авіабазах "Енгельс-2" і "Дягілево" вчора, 5 грудня.

Окремі мілблогери зазначили, що російські військові офіційні особи не захищали належним чином авіабази, причому деякі припускають, що російські офіційні особи не захищали належним чином бази, незважаючи на те, що вони знали, що вони є явними цілями для українських ударів.

Військові блогери почали заявляти про українські ДРГ всередині Росії, і що навіть Москва перебуває під загрозою з території України і закликали посилити удари у відповідь проти України та контртерористичні заходи на території Росії.

Також військові блогери поскаржилися, що російські військові чиновники не дослухаються до їхньої думки і припустили, що удари по авіабазах "Енгельс-2" і "Дягілево" загрожують легітимності Росії як ядерної держави, оскільки удари пошкодили літаки, здатні нести кілька ядерних боєприпасів.

Нагадаємо, що вчора на двох російських аеродромах у Росії в Саратові та Рязані було неспокійно. У Рязані раптово спалахнув бензовоз, який пошкодив літак Ту-95. Також є загиблі та поранені.

Під Саратовом невідомий безпілотник атакував військовий ародром. В результаті вибуху пошкоджено два літаки Ту-95, які завдавали ракетні удари по території України.

Оценка материала:

5.00 / 2
В РФ розкритикували командування за "бавовну" на військових аеродромах – ISW 5.00 5 2
Політика / Світ
07.12.2022 453
Еще материалы раздела «Світ»