НОВИНИ ДНЯ: Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°  Чи мобілізують випускників перед вступом на магістратуру чи аспірантуру: відповідь Зеленського  Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разу  Коли ховатимуть героїв на Військовому меморіальному кладовищі: у Мінветеранів назвали терміни  У частині України оголосили штормове попередження: де очікувати негодувсі новини дня
Політика
Росія
07.12.2022 543

Back in the USSR: в Росії знову почали друкувати продуктові талони

Зокрема талони друкуються на м'ясо, молоко, рибу і навіть харчову сіль

5884dcdd59e550eab1090179fe15bf97_07.12.22

В Росії почали друкувати та видавати населенню талони на продукти харчування, оскільки країна повертається до часів дефіциту, як це було у часи омріяного росіянами СРСР. Пише ТСН. 

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на російські ЗМІ.

У повідомленні вказується, що в мережі почали публікувати фото з місцевих типографій. Як вияснили журналісти, друкування контрольних та продовольчих талонів виявилась "плановою".

У Міністерстві промисловості та торгівлі в Тульській області вже відреагували на повідомлення ЗМІ.

"Міністерством промисловості та торгівлі Тульської області проводиться робота з актуалізації документів щодо постачання населенню продовольчих та непродовольчих товарів. Така робота передбачена чинним законодавством і є плановою", - йдеться у повідомленні російського відомства.

Зазначимо, що картки в країні вводяться тоді, коли відчувається дефіцит на окремі види товарів. Вони повинні регулювати норми споживання товарів на одну людину.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що після 24 лютого, коли Росія розпочала війну проти України, понад 80% росіян частково або повністю втратили свої заощадження.

Крім того, ми раніше інформували, що Росія попри "радість" від санкцій, дедалі більше наближається до сценарію розвитку Ірану.

Оценка материала:

5.00 / 1
Back in the USSR: в Росії знову почали друкувати продуктові талони 5.00 5 1
Політика / Росія
07.12.2022 543
Еще материалы раздела «Росія»