НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
06.12.2022 613

БПЛА «Лелека» для українських захисників від «Укртелекому»

У рамках ініціативи «Сталевий фронт Ріната Ахметова» Укртелеком передав українським військовим безпілотний авіаційний апарат (БПЛА) «Лелека». Цей стійкий до погодних умов розвідувальний комплекс вже відправився виконувати бойові завдання в район Бахмуту, найскладнішу ділянку фронту.

OG_20221202_190909_Small_06.12.22

Безпілотники «Валькірія», які «Укртелеком» передав підрозділам ЗСУ раніше, вже допомагають українським воїнам на різних напрямках фронту. Усі безпілотники, передані «Укртелекомом», вироблено в Україні.

«БПЛА-розвідники виконують складні бойові завдання і допомагають зберегти життя наших воїнів. У нас вже є досвід роботи з безпілотником «Лелека», який добре зарекомендував себе – працює в умовах складної радіо ефірної обстановки, не реагує на ворожі радіо завади. Чим краще технічне оснащення української армії, тим ближче наша перемога», - прокоментував подію представник Збройних сил України.

«Ми впевнені, що черговий БПЛА, який Укртелеком передає нашим захисникам у рамках ініціативи «Сталевий фронт Ріната Ахметова»,  допомагатиме нашим Збройним Силам наближати перемогу над ворогом. Вдячні кожному, хто захищає Україну, хто виборює для українців можливість працювати, спілкуватися з близькими і будувати плани на майбутнє нашої єдиної і незалежної України», - говорить генеральний директор АТ «Укртелеком» Юрій Курмаз.

Укртелеком спрямував на підтримку  української армії уже близько 50 млн грн, придбав та передав тисячі  тактичних аптечок, медичних турнікетів, кровоспинних бандажів та пов’язок і багато іншого. 179 автомобілів компанії передані нашим військовим.

У лавах ЗСУ захищають українську землю 350 співробітників Укртелекому.

Від початку повномасштабної війни бізнеси Ріната Ахметова об’єднали зусилля у допомозі захисникам України. У рамках ініціативи “Сталевий фронт”. На допомогу військовим, силовикам, медикам та на гуманітарні цілі Рінат Ахметов спрямував вже понад 3.5 млрд грн.

Довідка:
Акціонерне товариство «Укртелеком» – одна з найбільших телекомунікаційних компаній в Україні, що пропонує своїм клієнтам у всіх регіонах країни практично всі види сучасних телекомунікаційних послуг за єдиним рахунком. Провайдер фіксованого інтернету, що має найширше покриття.
Оператор реалізовує масштабні проекти щодо розвитку і модернізації мережі, які передбачають заміну мідних кабелів оптичними, розширення географії послуг – щороку оператор будує тисячі кілометрів оптики.

З 2013 року Укртелеком приєднався до бізнесів SCM.

Оценка материала:

5.00 / 2
БПЛА «Лелека» для українських захисників від «Укртелекому» 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
06.12.2022 613
Еще материалы раздела «Суспільство»