<
НОВИНИ ДНЯ: Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означає  Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнути  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16всі новини дня
Політика
Україна
08.12.2022 432

Данілов заявив, що навесні ЗСУ будуть у Донецьку, Луганську та Севастополі

Зима стане ключовим етапом у війні

Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов висловив впевненість, що навесні 2023 року Збройні сили України звільнять окуповані Луганськ, Донецьк та Севастополь. Пише ТСН. 

Данілов заявив, що зима стане ключовим етапом у війні України за свою незалежність.

«6 грудня 1919 року розпочався Зимовий похід армії УНР. 6 грудня 2022 року він продовжився і закінчиться Українською весною у звільненому Севастополі, Донецьку і Луганську. Українська зима — ключовий етап Великої війни за Незалежність. З Днем Збройних сил України!», — написав  Данілов у твітері.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що військові експерти США оцінили технічний потенціал України для повернення Криму.

Оценка материала:

5.00 / 2
Данілов заявив, що навесні ЗСУ будуть у Донецьку, Луганську та Севастополі 5.00 5 2
Політика / Україна
08.12.2022 432
Еще материалы раздела «Україна»