<
НОВИНИ ДНЯ: Як приготувати пухкі булочки для бургера: розповідає блогерка  "Небезпечна для здоров'я людей": синоптикиня попередила про аномальну спеку в липні  В Україні від 1 вересня може здорожчати вартість пального: у ВР схвалив законопроєкт  Вибори 202...5? та зміна Кабміну: що планують у Зеленського і де себе бачить опозиція  Україну накриє спека до +41°: синоптики назвали небезпечні дати  Опубліковано рейтинг найкращих вишів України 2024 року: хто увійшов до списку  Морські дрони СБУ змінили уявлення про війну на морі – зараз їх вивчають у НАТО: експертвсі новини дня
Політика
Україна
08.12.2022 577

У Зеленського назвали досягнення Росії у війні проти України

В майбутньому на Росію чекають ще і репарації.

c592ea852c784cdb20a2bd7ef5cc384f_08.12.22

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк назвав досягнення Росії у війні проти України. Це - деградація суспільства. Пише ТСН. 

Про це він написав у Twitter.

"Сплеск алкоголізму, побутових вбивств, пограбувань, зґвалтувань, розквіт організованої злочинності – це єдині результати "спеціальної операції", яких буде досягнуто в самій Росії. Крім, звісно, масштабних репарацій Україні, знищеної економіки та судових вироків ru-верхівці", - написав Михайло Подоляк.

Війна Росії проти України

24 лютого російський диктатор Володимир Путін оголосив про так звану "спецоперацію з денацифікації та демілітаризації України". Диктатор того ж дня звернувся до українців та ЗСУ із закликами до капітуляції. Путін планував за "три дні" окупувати Київ та встановити у столиці свій маріонетковий режим. За даними голови ГУР МО Кирила Буданова, "президентом" України повинен був стати державний зрадник Янукович.

Проте ЗСУ зруйнували плани російських окупантів та провели успішні контрнаступи на півночі України, Харківському та Херсонському напрямках.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Зеленського назвали досягнення Росії у війні проти України 5.00 5 1
Політика / Україна
08.12.2022 577
Еще материалы раздела «Україна»