<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
08.12.2022 1320

"Багатомільярдні понти, випущені в повітря": Арестович розповів, навіщо Росії масштабні ракетні обстріли України

За обстрілами вже не стоять завдання військового характеру, вважає Арестович.

672b345e3e228ba452036a5c45d6e824_08.12.22

Радник Офісу президента Олексій Арестович вважає, що з кожним наступним ракетним ударом по Україні результат для противника "все більше наближається до нуля". Пише ТСН. 

Про це він повідомив в ефірі Фейгін Live.

"За обстрілами вже не стоять завдання військового характеру. Не стоять навіть політичні. За ракетними обстрілами України стоять понти. Багатомільярдні понти, випущені в повітря", – сказав він.

За словами Олексія Арестовича, Путін марнує ракети, щоб прикрити небоєздатність своєї армії, і якщо прибрати з інформаційного простору РФ повідомлення про ракетні обстріли України, то більше "похвалитися" ЗС РФ немає чим.

Нагадаємо, що Олексій Арестович вважає, що ЗС РФ можуть залишити Запорізьку область, бо там вони можуть зазнати поразки. Радник Офісу президента зазначив, що це можливо у разі наступу на Мелітополь.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Багатомільярдні понти, випущені в повітря": Арестович розповів, навіщо Росії масштабні ракетні обстріли України 5.00 5 1
Політика / Україна
08.12.2022 1320
Еще материалы раздела «Україна»