<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Політика
Світ
08.12.2022 823

Війну все менше підтримує молоде покоління росіян – Генштаб

Росіяни бентежаться через шалені втрати.

5e3571f05cb3cda3d7e433ca11650377_08.12.22

Все менеше молоді Росії хоче продовження війни. Пише ТСН. 

Про це йдеться у ранковому зведенні Генштабу ЗСУ.

"Зростає кількість загиблих окупантів серед мобілізованих Курської області, про що свідчать місцеві ЗМІ. Крім того, через інформації про людські втрати, війну в Україні все менше підтримує молоде покоління росіян. В місті Курськ та області поширюються чутки про можливе вторгнення Збройних Сил України. У звʼязку з цим триває фортифікаційне обладнання оборонних позицій у прикордонних з Україною районах", - повідомляють у Генштабі.

Нагадаємо, що голова Луганської ОВА Сергій Гайдай, коли в РФ стануть відомі реальні втрати на війні, станеться соціальний вибух.

Оценка материала:

5.00 / 2
Війну все менше підтримує молоде покоління росіян – Генштаб 5.00 5 2
Політика / Світ
08.12.2022 823
Еще материалы раздела «Світ»