<
НОВИНИ ДНЯ: Фритата з кабачками: рецепт смачного сніданку  Нафтогазова галузь РФ зіткнулася з кадровими проблемами через мобілізацію, - Bloomberg  Данілов та інші: Росія оголосила у розшук низку колишніх українських топчиновників  У РФ істерика після заяви Кемерона: погрожує бити "по об'єктах Британії поза Україною"  Оладки з яблуками: простий рецепт  Коли Радониця 2024 року: історія, звичаї та народні прикмети  Не розслабляйтесь. Птуха попередила, що в Україну йдуть заморозки, і назвала дні, коли температура буде найнижчоювсі новини дня
Політика
Україна
07.12.2022 876

Time назвав людиною року Володимира Зеленського та "дух України"

Американський журнал Time назвав президента Володимира Зеленського та "дух України" символами 2022 року.

Про це повідомляє видання у Twitter.

"У своєму житті багато українців хапали будь-яку зброю, яку могли знайти, і бігли захищати свої міста від загарбників, озброєних танками та ударними гелікоптерами", - йдеться у повідомленні.

Видання зазначає, що успіх Зеленського як військового лідера ґрунтується на тому, що мужність є заразною.

"Це (мужність - ред.) поширилося серед політичного керівництва України в перші дні вторгнення, коли всі зрозуміли, що президент "застряг" (лишився - ред.). Якщо це здається природним для лідера під час кризи, подумайте про історичний прецедент", - додає видання та згадує експрезидента України Віктора Януковича, який втік з Києва у 2014 році і досі перебуває в Росії.

Оценка материала:

5.00 / 2
Time назвав людиною року Володимира Зеленського та "дух України" 5.00 5 2
Політика / Україна
07.12.2022 876
Еще материалы раздела «Україна»