НОВИНИ ДНЯ: Брехня Трампа: політик розповів вигадану історію про "запис" свого дзвінка до Зеленського  Британія радить Україні зосередитися на ударах по Криму та відкласти контрнаступ - Sunday Times  Як приготувати мигдальне молоко в домашніх умовах: рецепт  Переговори з Росією: чому насправді США та Німеччина бояться поразки Путіна у війні  Жителів Київської області попередили про дощ та сніг: Гідрометцентр розповів про погоду на початку тижня  Дощі, тумани і температурні гойдалки: прогноз синоптика на новий тиждень  Законні цілі. Чи можуть удари по НПЗ "знекровити" Росію та допомогти Україні на фронтівсі новини дня
08.12.2022 417

Українці можуть перевірити розмір житлової субсидії онлайн

Українці можуть самостійно за допомогою онлайн-сервісу перевірити, чи призначено їм субсидію на оплату житлово-комунальних послуг.

Відповідну інструкцію розробило Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Наголошується, що для цього треба зайти до відкритого Єдиного державного реєстру отримувачів житлових субсидій. Для пошуку інформації у реєстрі слід ввести дані щодо адреси домогосподарства.

«Після цього стає доступною інформація про те, чи призначена житлова субсидія конкретному домогосподарству, її розмір і період, на який її призначено», - йдеться в повідомленні.

В міністерстві нагадали, що субсидія на оплату житлово-комунальних послуг, витрат на управління багатоквартирним будинком призначається з місяця звернення до дати закінчення опалювального сезону й розраховується на неопалювальний сезон – з 1 травня по 30 вересня, на опалювальний сезон – з 1 жовтня по 30 квітня.

Оценка материала:

5.00 / 1
Українці можуть перевірити розмір житлової субсидії онлайн 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
08.12.2022 417
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»