НОВИНИ ДНЯ: Путін залякує, проте сам боїться війни з НАТО: в Європі пояснили, навіщо диктатор "сіє страх" на Заході  Коли прийде весняне тепло: прогноз погоди в Україні на п'ять днів  Атака на нафтопереробну галузь Росії: удари українських дронів можуть спричинити кризу — експерт  У порти Одеси незабаром повернуться великі контейнеровози та пороми, - ЗМІ  Прогноз погоди на 19 березня: де в Україні буде дощ і мокрий сніг  Частина "вагнерівців" виїхала з Білорусі. "Гаюн" назвав можливу причину  Хто з військовозобов'язаних може законно відмовитися від повістки – пояснення юристкивсі новини дня
Політика
Світ
09.12.2022 533

У Росії бояться "сюрпризів" ЗСУ до Нового року: "Олів'є в горлянку не полізе"

Російські пропагандисти бояться, що ЗСУ влаштують у Росії "яскраві" сюрпризи до Нового року чи Різдва.

ccd7322ae3d62bd05f3bcc36a10e50d0_09.12.22

Кремлівські пропагандисти закликають своїх вояків дати Україні "жорстоку відповідь". Про власні ж невдачі росіяни мовчать. Пише ТСН. 

Про це вони заявляють під час своїх токшоу.

"Якщо до Нового року не буде якоїсь жорсткої відповіді, то запевняю вас, вони намагатимуться 31 грудня зробити щось таке, що нікому з тут присутніх олів'є в горлянку не полізе", — кажуть пропагандисти.

За їхніми словами, росіянам варто приготуватися, адже ЗСУ нібито планують утнути "гидоту" до Нового року чи Різдва.

Крім того, росіяни не розуміють, як може бути таке, що в Києві досі є світло, вода і працює каналізація.

Нагадаємо, 5 грудня в Росії прогриміли вибухи на аеродромах Дягілєво та Енгельс. Постраждали щонайменше два російські Ту-95, з яких ворог атакує Україну ракетами.

Тим часом один із радників українського уряду з питань оборони на правах анонімності заявив, що Україна тепер не має обмежень щодо відстані ударів по території Росії. За його словами, незабаром ЗСУ зможуть дістати навіть до Сибіру.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Росії бояться "сюрпризів" ЗСУ до Нового року: "Олів'є в горлянку не полізе" 5.00 5 1
Політика / Світ
09.12.2022 533
Еще материалы раздела «Світ»